Vodoinstalater

Vodoinstalateri firme BRZA VODA doo su uvek tu da premaše očekivanja klijenata. Na poziv klijenta, vodoinstalateri firme BRZA VODA doo uvek dolaze na vreme i rade na brzom i efikasnom načinu inspekcije i dijagnostikovanja bilo kakvih problema sa vašim vodovodnim instalacijama. Naši profesionalni vodoinstalateri brzo i efikasno popravljaju kvarove i uvek obavezno očistite za sobom. Kada se posao na vodoinstalacijama završi, izvodi se i izuzetno temeljna provera urađenog posla.

Bilo su vam potrebne popravke, nadogradnje, ugradnje instalacija ili samo redovno održavanje vašeg vodovodnog sistema, vodoinstalateri firme BRZA VODA doo su tu. Rad vodoinstalatera uključuje pregled ključnih delova vaše vodovodne mreže, od vodovodnih cevi i uređaja do odvoda i toaleta. Ovo je samo jedan od mnogih načina na koji pružamo sveobuhvatne vodoinstalaterske usluge.

Jedna od najvećih prednosti usluge vodoinstalatera je mogućnost kontinuiranog održavanja vodovodnih instalacija, što je od presudnog značaja za sprečavanje akutnih problema sa curenjem i poplavama. Znamo da ne možete planirati sve unapred, pa smo zbog toga i stvorili različite planove održavanja dizajnirane za kijente koji ne žele da razmišljaju o problemima sa vodom i vodovodnom mrežom u stanu ili firmi.

Dovoljno je da pozovete na: Fix: 011/322-17-13 ili na Mob: 063/833-00-05 i stručna ekipa vodoinstalatera će doći da izvrši ispitivanje vodovodne instalacije i predloži najbolja rešenja za trenutnu situaciju i budućnost.

U Srbiji se vodovodni problemi često potiskuju na dno liste. Dok ne dođe do hitnosti, većina ljudi ne voli ni da razmišlja o pitanjima vodovodnih instalacija. Iako se neki problemi sa vodovodnim instalacijama mogu činiti malim, oni su, ustvari, ozbiljni hitni slučajevi u najavi. Umesto da čekate da vodovodna cev koja curi napravi poplavu ili izazove velika oštećenja vodoinstalacija, pozovite vodoinstalatere firme BRZA VODA doo za brzu i efikasanu popravku!

Vodoinstalater Beograd - Popravka vodovodnih instalacija - Hitne intervencije Brza Voda doo Beograd

Povremena ispitivanja vodovodnih instalacija takođe mogu pomoći u prevenciji budućih problema!

Mogući problemi sa defektima na vodovodnoj instalaciji mogu biti veoma veliki:

Naprsline na vodovodnoj instalaciji

Naprsla vodovodna cev  može vrlo brzo izazvati štetu na vašoj ili tuđoj imovini, kao i iznenadni rast računa za vodu. Pošto su vodovodne instalacije uglavnom u zidovima ili ispod objekata, ponekad se ne otkriva curenje dok se ne pojave znaci oštećenja imovine. Redovno zakazano održavanje vodovodnih instalacija od strane stručnih vodoinstalatera je najbolji način za sprečavanje nastanka većih problema.

Curenje vodovodnih instalacija

Curenja vodovodnih instalacija mogu ostati neprimećena nedeljama, ako ne i mesecima, ili da izazivaju konstantne neprijatnosti u stanu ili objektu. Stalno curenje vode ili kapanje može izazvati skupa oštećenja i dovesti do skupih popravki vodovodnih instalacija. Curenje takođe može dovesti do korozije cevi ili armature tokom dužeg vremenskog perioda, što kao rezultat ima ozbiljna oštećenja i ugrožava bezbednost. Ako primetite da voda pada sa creva ili cevi, nemojte odlagati pozivanje vodoinstalatera BRZA VODA DOO-a! Naši kvalifikovani vodoinstalateri se pojavljuju na vreme, rade u okviru vašeg rasporeda, brzo, efikasno i kvalitetno.

Vodoinstalater Beograd - Vodoinstalaterske usluge- Hitne intervencije Brza Voda Beograd

Vodoinstalateri BRZA VODA DOO-a su dostupni 24 časa dnevno za hitne intervencije na otklanjanju problema na vodovodnim i kanalizacionim instalacijama.

U slučaju potrebe za hitnom intervencijom pozovite na: Fix: 011/322-17-13 ili na: Mob: 063/833-00-05 od 0-24h. Ako želite, umesto telefonom, možete nas kontaktirati i na E-mail: rade.brzavoda@gmail.com.


Kanalizacija
 • Odgušenje kanalizacije

  Mašinsko odgušenje kanalizacije od fi 50 do fi 160...

  Odgušenje kanalizacionih cevi, odgušenje sudopere, odgušenje lavaboa, odgušenje kade, odgušenje slivnika, odgušenje veš mašine, odgušenje WC šolje...

 • Snimanje kanalizacije

  Snimanje kišne, fekalne i tehničke kanalizacije se radi za cevi od fi 50 do fi 2000.

  Snimanje kanalizacije gurajućim kamerama Ridgid-Kolman, snimanje kanalizacije "Rico" kamerama, a poseduje i kombi vozilo za snimanje...

 • Crpljenje otpadnih materija

  Crpljenje otpadnih materija je još jedna usluga, pored odgušivanja kanalizacije i vodoinstalaterskih usluga, koju nudi BRZA VODA doo.

  U okviru usluge crpljenje otpadnih materija možemo uraditi: crpljenje kišnih slivnika, crpljenje separatora...

 • Zbrinjavanje industrijskog otpada

  Zbrinjavanje industrijskog otpada podrazumeva industrijska čišćenja i zbrinjavanje opasnih materija. BRZA VODA može uraditi: čišćenje rezervoara od nafte i naftnih derivata, čišćenje kotlova na čvrsto i tečno gorivo, uklanjanje kondenzatora...

Vodoinstalacije
 • Vodoinstalater

  Vodoinstalater Beograd, Vodoinstalaterske usluge Brza Voda doo, Beograd

  Vodoinstalateri firme BRZA VODA doo su uvek tu da premaše očekivanja klijenata. Na poziv klijenta, vodoinstalateri firme BRZA VODA doo uvek dolaze na vreme i rade brzo i efikasno...

 • Ispitivanje vodovodne mreže

  Ispitivanje vodovodne mreže je usluga koju vodoinstalateri firme BRZA VODA doo preporučuju svima koji nisu sigurni u stanje vodovodnih instalacija u kući ili drugim objektima...

 • Građevinski radovi

  Građevinski radovi na otkopavanju, zameni i postavljanju kanalizacionih i vodovodnih instalacija

  Građevinski radovi koje firma BRZA VODA doo može uraditi su: iskop zemlje bagerom i ručno, razbijanje betona - bušenje rupa, betoniranje, zidanje šahta, podbušivanje krticom ispod zemlje...