O nama

Brza Voda d.o.o. je preduzeće koja se bavi odgušivanjem kanalizacije i održavanjem vodovodnih i kanalizacionih sistema. Osnovana je 1990 godine i posluje na celoj teritoriji Srbije.

Brza Voda d.o.o. je firma specijalizovana za održavanje vodovodnih i kanalizacionih mreža poslovnih prostora, trgovinskih i industrijskih centara, stambenih objekata (zgrada, stanova, kuća), hotela, ugostiteljskih objekata, pumpi i svih malih, srednjih i velikih preduzeća. Odgušenje kanalizacije, otpušavanje odvoda, pregled, popravka i zamena vodovodnih instalacija, kao i izvođenje građevinskih radovacrpljenje otpadnih voda i materija su primarne oblasti delatnosti.

Brza Voda d.o.o. je firma koja iza sebe ima preko 30.000 zadovoljnih klijenata koji nas i danas preporučuju svojim prijateljima i poslovnim partnerima.

Brza Voda d.o.o. poseduje sve sertifikate kvaliteta u oblasti svoje delatnosti: ISO 9001/2008 • ISO 14001/2004 • OHSAS 18001, a nosilac je i priznanja Excellent SME dodeljenog od strane Privredne komore Srbije.

     

Usluge odgušenja kanalizacije i vodoinstalaterske usluge

Misija preduzeća uvek treba da definiše razlog postojanja preduzeća. U skladu sa tim, naš osnovni okvir poslovanja je da Vam uvek pružimo kvalitetnu i brzu uslugu odgušenja kanalizacije i uslugu u oblasti vodovodnih instalacija koje će rešiti svaki problem. Na tome radimo već deceniju uz konstantan razvoj i unapređivanje načina rada i opreme.

Našu misiju saželi smo u kratku rečenicu - Vaš problem je naša briga!

Odgušenje kanalizacije - Hitne intervencije Brza voda doo Beograd

Usluge održavanja kanalizacionih i vodo-instalacija

Naš cilj je kvalitetno i kontinuirano održavanje kanalizacionih i sistema vodovodne instalacije u što većem broju firmi i domaćinstava. I pored velikog broja zadovoljnih klijenata u dosadašnjem radu, BRZA VODA DOO teži ka još većem obimu posla, jer znanja i kapaciteta, kvaliteta i profesionalnosti nikada nije dosta.

Izaberite nas za usluge odgušenja kanalizacije ili održavanje vodovodnih instalacija i pridružite se hiljadama zadovoljnih kliijenata, rešavajući time sve probleme i u budućnosti.

Dovoljno je da pozovete na Fix: 011/322-17-13 ili na Mob: 063/833-00-05 i stručno osoblje firme BRZA VODA doo je u kratkom roku na vašoj adresi da pomogne.


Kanalizacija
 • Odgušenje kanalizacije

  Mašinsko odgušenje kanalizacije od fi 50 do fi 160...

  Odgušenje kanalizacionih cevi, odgušenje sudopere, odgušenje lavaboa, odgušenje kade, odgušenje slivnika, odgušenje veš mašine, odgušenje WC šolje...

 • Snimanje kanalizacije

  Snimanje kišne, fekalne i tehničke kanalizacije se radi za cevi od fi 50 do fi 2000.

  Snimanje kanalizacije gurajućim kamerama Ridgid-Kolman, snimanje kanalizacije "Rico" kamerama, a poseduje i kombi vozilo za snimanje...

 • Crpljenje otpadnih materija

  Crpljenje otpadnih materija je još jedna usluga, pored odgušivanja kanalizacije i vodoinstalaterskih usluga, koju nudi BRZA VODA doo.

  U okviru usluge crpljenje otpadnih materija možemo uraditi: crpljenje kišnih slivnika, crpljenje separatora...

 • Zbrinjavanje industrijskog otpada

  Zbrinjavanje industrijskog otpada podrazumeva industrijska čišćenja i zbrinjavanje opasnih materija. BRZA VODA može uraditi: čišćenje rezervoara od nafte i naftnih derivata, čišćenje kotlova na čvrsto i tečno gorivo, uklanjanje kondenzatora...

Vodoinstalacije
 • Vodoinstalater

  Vodoinstalater Beograd, Vodoinstalaterske usluge Brza Voda doo, Beograd

  Vodoinstalateri firme BRZA VODA doo su uvek tu da premaše očekivanja klijenata. Na poziv klijenta, vodoinstalateri firme BRZA VODA doo uvek dolaze na vreme i rade brzo i efikasno...

 • Ispitivanje vodovodne mreže

  Ispitivanje vodovodne mreže je usluga koju vodoinstalateri firme BRZA VODA doo preporučuju svima koji nisu sigurni u stanje vodovodnih instalacija u kući ili drugim objektima...

 • Građevinski radovi

  Građevinski radovi na otkopavanju, zameni i postavljanju kanalizacionih i vodovodnih instalacija

  Građevinski radovi koje firma BRZA VODA doo može uraditi su: iskop zemlje bagerom i ručno, razbijanje betona - bušenje rupa, betoniranje, zidanje šahta, podbušivanje krticom ispod zemlje...